De voordelen

tile

Streeploos droogzuigen

Zuigt het vuile water op, zonder gedruppel, met streeploos schone ramen als resultaat.

tile

360° bruikbaar

De Dry&Clean presteert ten volle in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water op, zonder gedruppel.

tile

Inclusief kleine zuigmond

Bij de set inbegrepen is de smalle zuigmond (17 cm). Verwissel de gewone zuigmond voor de smalle, en de raamzuiger is inzetklaar voor smalle raampjes en ramen met roeden.

tile

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij de afneembare tank is de raamzuiger heel gemakkelijk schoon te maken.

Meer informatie

Moeiteloos stralend schone ramen, zonder strepen en zonder knoeiboel van naar beneden druppelend vies water. Leifheit raamzuiger Dry & Clean maakt alle ramen van je huis streeploos schoon, zonder moeizaam zemen en nawrijven. Ook voor andere oppervlakken. Voor ramen, tegels, spiegels en douchecellen – inwassen en dan eenvoudig schoonzuigen met de raamzuiger. De Dry & Clean presteert vol in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water weg. Lang inzetbaar zonder onderbreking dankzij de stand-by-functie: alleen bij contact met het raam schakelt de raamzuiger vanuit de stroomspaarmodus naar maximale zuigkracht. Daardoor zuigt de raamzuiger extra lang: maar liefst 35 minuten, voldoende voor het schoonzuigen van meer dan 100 m² raamoppervlak. Zo kun je tempo maken bij het ramen wassen! Met Click System: je kunt de handzame raamzuiger heel eenvoudig verlengen met de veelzijdige stelen van het Leifheit Click System. De ideale oplossing voor moeilijk bereikbare oppervlakken, zoals hoge ramen, serres en dakramen – heel gemakkelijk en zonder ladder. Bij deze set inbegrepen is een extra smalle zuigmond (17 cm breed). Daarmee maak je raamzuiger Dry & Clean in een handomdraai ook geschikt voor smalle ramen en ramen met roeden. Alle ramen van je huis stralend schoon. Leifheit-kwaliteit, made in Europe.
  • Streeploos droogzuigen zonder gedruppel
  • Ideaal voor het schoonmaken van alle gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels en douchecabines
  • 360° bruikbaar: ook schuin, horizontaal en op de kop
  • Tot 35 minuten (100 m²) met slechts één acculading dankzij slimme stand-by-regeling.
  • Smalle zuigmond van 17 cm voor kleine oppervlakken zoals ramen met roeden.
  • Te combineren met alle stelen van het Leifheit Click System: ideaal voor het wassen van hoge ramen, dakramen en serres
  • De lithium-ion-accu gaat lang mee
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij de grote tankopening
  • Met verwisselbare zuigmond! Afzonderlijk verkrijgbaar is een zuigmond van 17 cm breed voor kleine oppervlakken zoals ramen met roeden.  

Documenten