De voordelen

tile

Streeploos droogzuigen

Zuigt het vuile water op, zonder gedruppel, met streeploos schone ramen als resultaat.

tile

360° bruikbaar

De Dry&Clean presteert ten volle in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water op, zonder gedruppel.

tile

Verwisselbare zuigmond

Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle zuigmond (17 cm breed) maak je raamzuiger Dry&Clean in een handomdraai geschikt voor smalle ramen en ramen met roedes.

tile

Click System

De raamzuiger is voorzien van de Leifheit Click-verbinding en past dus op alle Leifheit Click System stelen. Met een lange steel is de raamzuiger ook perfect voor het droogzuigen van hoge ramen en serres.

Meer informatie

Deze kant-en-klare set bestaat uit raamzuiger Dry & Clean en een praktische spray-inwasser. Voor stralend schone ramen, zonder moeite, zonder strepen en zonder gedrup van vuil water. Alle oppervlakken in je huis streeploos schoon, zonder moeizaam zemen of nawrijven. De spray-wisser combineert het sprayen en inwassen van de ramen handig in één apparaat. D reinigingsvloeistof is eenvoudig op de ramen aan te brengen. Met één keer sprayen bereik je al een groot oppervlak. Vervolgens met het flexibele inwasser-opzetstuk het gesprayde oppervlak inwassen. En ten slotte met de raamzuiger Dry & Clean het oppervlak schoon- en droog zuigen, streeploos en zonder gedrup. Ook horizontale oppervlakken of met de raamzuiger op de kop. De automatische stand-by-functie van de raamzuiger zorgt voor lange gebruikstijd. Pas als de raamzuiger met het raam in contact komt, schakelt hij van stroomspaarmodus naar maximale zuigkracht. De looptijd is hierdoor extra lang: 35 minuten. Dat is voldoende voor het schoonmaken van meer dan 100 m² raamoppervlak! Inclusief een fles 500 ml bijzonder effectieve glasreiniger. Je kunt dus meteen aan de slag om je ramen stralend schoon te maken! Wanneer de glasreiniger leeg is, vervang je de fles simpel door een nieuwe. Dankzij het Click-systeem kan de Dry & Clean eenvoudig verlengt worden met de verschillende Leifheit Click-systeem stelen, waardoor het ook een ideale oplossing biedt voor moeilijk bereikbare oppervlakken zoals hoge ramen, serres of dakramen. Met het afzonderlijk verkrijgbare 17cm wisserblad is de raamzuiger Dry & Clean ook supersnel inzetbaar voor smalle ruitjes en ramen met roeden. Ideaal: alle ramen van je huis snel stralend schoon.
  • Ready-to-use set met raamzuiger Dry & Clean en Spray Cleaner – voor streeploos schone ramen, zonder gedruppel
  • Raamzuiger met extralange looptijd (35 min), werkt ook op horizontale oppervlakken en op de kop
  • Met spray-inwasser 2-in-1, voor iprayen én inwassen, inclusief 500 ml gratis glasreiniger
  • Raamzuiger met Click System, naar keuze te verlengen met een steel

Documenten