Fitnesstracker Fit Connect 100 met Bluetooth®

Artikelnummer: 68100

De voordelen

tile

Alles overzichtelijk bij elkaar met de Soehnle Connect App

Koppeling met de Soehnle Connect-App voor de smartphone, eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)

tile

Motiverend trilalarm

Kies voor gezonder leven! De Fit Connect 100 ondersteunt je daarbij en herinnert je met een trilalarm aan de doelen die je je gesteld hebt.

tile

OLED smart-touch-display

Op de OLED smart-touch-display zie je binnenkomende telefoontjes, datum en tijd.

tile

Activiteitstracking

Het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën en je totale activiteitsduur worden bijgehouden.

Meer informatie

Kies voor een gezonder leven. Het is de moeite waard! De Soehnle fitnesstracker Fit Connect 100 ondersteunt je om gezonder te leven en herinnert je met een trilalarm aan de doelen die je jezelf gesteld hebt. Deze fitnessarmband met fraai sportief uiterlijk legt het aantal stappen, het afgelegde traject en de verbrande calorieën voor je vast, en bovendien je totale activiteitsduur. Verder helpt de fitnesstracker om je slaapgewoonten te optimaliseren. Hij legt niet alleen je slaapduur vast, maar ook de slaapfases. 's Ochtends haalt de wekfunctie met stille trilling je heel zachtjes uit je slaap. De gegevens worden met Bluetooth® verzonden naar de Soehnle Connect-app. De Soehnle Connect-app geeft alle gegevens netjes weer op overzichtelijke dag-, week-, maand- en jaaroverzichten. In een oogopslag kun je de ontwikkeling van je conditie volgen. Dan lukt het wel, om gemotiveerd te worden en te blijven. Dankzij de koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit® en Apple Health® kunnen alle relevante data over jouw gezondheid centraal samengevoegd worden. De hele dag houdt de Connect 100 je op de hoogte: op het OLED smart-touch-display zie je de actuele datum en tijd, evenals binnenkomende telefoontjes en sms'jes. Veel comfort biedt de geïntegreerde gegevensopslagfunctie, waarmee synchronisatie van alle gegevens van de laatste 14 dagen/nachten ook nog achteraf mogelijk is. De fitnesstracker is spatwaterdicht (IPx4), Geen probleem als jij je flink in het zweet werkt. De universele armband met horlogegesp past om een pols van 13,2 tot 21,3 cm. De extra lange accu-looptijd is maximaal 14 dagen.

Hier vind je een lijst met de smartphones en tablets waarmee de Soehnle Connect App compatibel is: Soehnle Connect-App compatibiliteitslijst

  • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
  • Motiverend trilalarm herinnert je aan gestelde doelen
  • Datum- en tijdsaanduiding op het verlichte OLED smart-touch-display
  • Aktiviteitstracking van stappen, afstand, activiteitsduur en calorieverbruik
  • Bewaakt automatisch slaapduur en slaapkwaliteit ter verbetering van slaapgewoonten
  • Meldingen over binnenkomende telefoon en sms direct op het display
  • Zachte werkfunctie met stil trilalarm
  • Geïntegreerde gegevensopslagfunctie voor 14 dagen en nachten
  • Comfortabele universele armband met horlogegesp voor polsomvang van 13,2 tot 21,3 cm
  • Spatwaterdicht – dus werk je gerust flink in het zweet
  • Extra lange accu-looptijd tot 14 dagen

Beoordelingen