Fitnesstracker Fit Connect 300 HR met Bluetooth®

Artikelnummer: 68102

De voordelen

tile

Alles overzichtelijk bij elkaar met de Soehnle Connect App

Koppeling met de Soehnle Connect-App voor de smartphone, eenvoudig te bedienen en jij hebt de volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)

tile

Trainingsmodus

In trainingsmodus kun je je workouts tot op de minuut registreren. Zo hou je exact overzicht over je training.

tile

OLED smart-touch-display

Op de OLED smart-touch-display zie je binnenkomende telefoontjes, datum en tijd.

tile

Activiteitstracking

Het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën worden bijgehouden

Meer informatie

Maak nu je fitnesstraining nog effectiever! Fitnesstracker Fit Connect 300 HR begeleidt je fitnesstraining als een personal coach en stuurt de vastgelegde gegevens via Bluetooth® naar de Soehnle Connect-app. De fitnesstracker kan 10 trainingen opslaan en geeft gekoppeld aan de Soehnle Connect-app overzicht over je trainingsactiviteiten. De automatische hartslagmeter – aan de pols – helpt om de juiste intensiteit aan te houden, het optimale tempo te vinden en te zware inspanning te vermijden. Op het grote oled-display met smart-touch-control kun je op ieder moment het aantal stappen, het reeds afgelegde traject, de verbrande calorieën en de totale activiteitsduur bekijken. Zo ben je altijd exact op de hoogte. Bijzonder aangenaam: de leesrichting van het display is zoals bij een gewoon horloge. 's Nachts houdt de Fit Connect 300 HR automatisch je slaaptijd en slaapfasen bij en helpt je om je slaapgewoonten te optimaliseren, zodat je beter slaapt en daardoor beter uitgerust bent. Bovendien kun je wektijden instellen, voor zacht wekken met de trilfunctie. Bijzonder comfortabel: dankzij de geïntegreerde gegevensopslagfunctie is koppeling met je smartphone niet eens nodig. De tracker slaat alle gegevens van de laatste 7 dagen/nachten op en synchroniseert deze automatisch bij de eerstvolgende koppeling van de fitnesstracker met je smartphone. De Soehnle Connect-app presenteert alle vastgelegde gegevens handig in overzichtelijke dag-, week-, maand- en jaaroverzichten. Met één oogopslag compleet overzicht over de ontwikkeling van je conditie. Dankzij de koppeling met de populaire fitness-apps Google Fit® en Apple Health® kun je alle relevante gegevens over je gezondheid centraal bij elkaar zetten in een app. Terwijl de Soehnle Connect-app je ondersteunt met grafische weergave van je gegevens, herinnert de Fit Connect 300 HR je ondertussen aan je doelen. Bovendien krijg je een seintje als er telefoontjes en sms'jes binnenkomen. De comfortabele universele armband met horlogegesp is geschikt voor een polsomtrek van 13,2 tot 21,3 cm. De fitnesstracker is waterdicht (IP67). Je hoeft hem bij douchen en zwemmen dus niet af te doen en hij kan ook tegen behoorlijk wat zweetdruppeltjes. Acculooptijd: tot 5 dagen.

Hier vind je een lijst met de smartphones en tablets waarmee de Soehnle Connect App compatibel is: Soehnle Connect-App compatibiliteitslijst

  • Koppeling met de Soehnle Connect-app voor de smartphone met eenvoudige bediening en volledige controle over je gegevens. (Systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
  • Extra weergave- en opslagfuncties voor op de minuut nauwkeurig vastgelegde trainingsgegevens en optimale controle van je vorderingen.
  • Datum- en tijdaanduiding op het verlichte oled-display met smart-touch-control.
  • Activiteitstracking van stappen, afstand, activiteitsduur en calorieverbruik.
  • Houdt automatisch slaapduur en slaapkwaliteit bij ter verbetering van slaapgewoonten
  • Automatische hartslagmeting aan de pols met optische sensor
  • Bericht over inkomende telefoontjes, e-mails en sms'jes direct op het display
  • Motiverend trilalarm herinnert aan je doelen
  • Zachte wekfunctie met stille trilling
  • Geïntegreerde opslagfunctie voor 7 dagen en nachten
  • Comfortabele universele armband met horlogebandgesp voor een polsomvang van 13,2 tot 21,3 cm
  • Spatwaterdicht – blijft werken, ook als het zweet van je afstroomt
  • Lange acculooptijd: tot 5 dagen

Beoordelingen