De voordelen

tile

Streeploos droogzuigen

Zuigt het vuile water van de ramen, zonder gedruppel, met streeploos schone ramen als resultaat.

tile

360° bruikbaar

De Dry&Clean presteert ten volle in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water op, zonder restjes achter te laten.
tile

Verwisselbare zuigmond

Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle zuigmond van 17 cm breed maak je raamzuiger Dry&Clean in een handomdraai geschikt voor smalle raampjes en ramen met roeden.
tile

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij de afneembare tank is de raamzuiger heel gemakkelijk schoon te maken.

Meer informatie

Wie de raamzuiger Dry & Clean van Leifheit met gratis steel bij Leifheit koopt, maakt het schoonmaken van ramen kinderspel. De elektrische raamwisser maakt het mogelijk om gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels of douchecabines zonder strepen en zonder druppen te reinigen. De lithium-ion-accu van de Leifheit raamwisser heeft een lange levensduur en een looptijd tot 35 minuten. Gedurende deze tijd kan het apparaat tot 100 m² schoonmaken met slechts één acculading. Natuurlijk kan de ruitenreiniger ook in schuine stand, boven het hoofd of horizontaal, gladde oppervlakken schoonmaken. Om ook hoge plaatsen zonder problemen te kunnen bereiken, is de raamzuiger Dry & Clean met gratis steel uitgerust met de Click-System-aansluiting. Hierdoor kunnen Leifheit handgrepen aan de Dry & Clean raamzuiger worden bevestigd. De levering omvat de Dry & Clean raamzuiger en een gratis steel met een lengte van 43 cm om het bereik te vergroten. Een 17 cm zuigmond is apart verkrijgbaar. Deze zuigmond maakt smalle oppervlakken gemakkelijk schoon. De extra grote tankopening van de elektrische raamtrekker maakt het gemakkelijk om het vuile water te legen en de raamzuiger in een handomdraai te reinigen.
  • Raamzuiger Dry & Clean met gratis steel voor streeploos resultaat zonder vervelend druppelen
  • De raamzuiger Dry & Clean met gratis steel is ideaal voor alle gladde oppervlakken in en rondom het huis
  • Zuigen ook mogelijk in schuine stand, zowel boven als horizontaal, omdat de raamzuiger 360° kan worden gebruikt
  • De Dry & Clean raamzuiger is voorzien van een intelligente standby-automaat, hierdoor is gebruik mogelijk van maximaal 35 minuten (100 m²) zonder opladen
  • Inclusief gratis 43 cm lang handvat om het bereik te vergroten
  • Compatibel met Click-System-grepen van Leifheit
  • Gemakkelijke reiniging van de extra grote tankopening
  • Vervangbaar 17 cm zuigmondstuk is apart verkrijgbaar voor het schoonzuigen van smalle oppervlakken
  • Met lithium-ion-accu met lange levensduur
  • Made in Germany

Documenten

Beoordelingen