De voordelen

tile

Gepatenteerde centrifugeertechnologie

De gepatenteerde centrifugeertechnologie in de steel zorgt voor het uitwringen van de mop, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

tile

Centrifugeerstop-functie

Met de hendel op de steel kun je het centrifugeren heel eenvoudig stoppen. Zo kun je de vochtigheidsgraad van de mop zelf bepalen.

tile

360°-draaigewicht

Dankzij het 360°-draaigewricht kun je ook probleemloos zigzag dweilen.

tile

Plat neer te klappen

Met de plat neer te klappen steel kun je ook de moeilijk toegankelijke plekken onder kasten en bedden heel gemakkelijk schoonmaken.

Meer informatie

Dankzij de nieuwe generatie slingermop met revolutionair rotatiemechanisme in het handvat, komt er een einde aan moeizaam uitwringen. Dankzij het unieke Leifheit-rotatiemechanisme worden water en vuil uit de mop geslingerd - geheel zonder onhandige voetbediening en zonder handen in vuil water. Het revolutionaire slingermechanisme van Leifheit ligt binnenin het handvat van de mop: door te drukken op het handvat wordt de rotatie gestart. Door meerdere malen te drukken kan de vochtigheidsgraad van de mop individueel worden bepaald. Met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme. In het Leifheit CLEAN TWIST-mop Revolution vindt u de microvezel-mop met slingermechanisme en vlak hoekbaar handvat, een universeel bruikbare emmer met inhoud van 20 liter en twee stabiele draaggrepen en de slingerzeef. 3 jaar garantie.
  • De nieuwe generatie slingermop met revolutionair rotatiemechanisme in de steel.
  • Water en vuil worden uit de mop geslingerd - zonder onhandige voetbediening en met minimale krachtinspanning.
  • Individueel doseerbare vochtigheid van de microvezel-mop
  • Met uittrekbaar handvat en ingebouwd stopmechanisme.
  • In set meegeleverd: Mop met slingermechaniek en strepen uit zuigende microvezels, universele emmer en slingerzeef.

Documenten