Strijkplank Air Active M

Artikelnummer:76145

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Deze actieve strijkplank maakt het waar: altijd perfect gestreken was. De optimale aanvulling bij alle stoomgeneratoren en stoomstrijkijzers. Met opblaasbaar strijkvlak, aanzuig- en afzuigfunctie, voor kreukbescherming waar je lang plezier van hebt. Alle actieve functies zijn heel gemakkelijk te bedienen met de handige knop. De aanzuig- en afzuigfunctie fixeert de was op de strijkplank en zorgt ervoor dat de stoom optimaal doordringt in de vezels. Overtollige stoom wordt naar onder afgevoerd. Direct gladde, kastdroge was die bovendien lang kreukvrij blijft. De opblaasfunctie zorgt voor prima strijkresultaten zonder doordrukplekken van naden en knopen en zonder valse vouwen. Superlicht strijken als op een luchtkussen – ook heel geschikt voor het fijne wasgoed. Het strijkijzer zweeft als het ware over het strijkgoed. De Leifheit actieve strijktafel Air Active M heeft een handig plateau van 31 x 28 cm. Daarop kun je een stoomgenerator veilig neerzetten. De strijkplank is voorzien van een stopcontact met VDE-keurmerk, snoer en handige snoergeleider. De stoomgenerator steek je gewoon in het stopcontact van de strijkplank, dat is wel zo handig. Het strijkvlak is 118 x 38 cm groot en perfect geschikt voor nog gemakkelijker en lichter strijken van grote en brede stukken wasgoed. Het strijkvlak is gemaakt van hoogwaardig ultralicht speciaal kunststof (EPP), zodat de strijkplank heel gemakkelijk te dragen is. In hoogte verstelbaar van 75 tot 100 cm, dus je stelt gemakkelijk je ideale werkhoogte in. De plank staat stabiel en stevig op de vier kunststof antislipvoetjes. De voetjes zijn regelbaar, zodat kleine oneffenheden in de vloer geen probleem meer zijn. Kindveilige vergrendeling en transportvergrendeling voor extra veiligheid.
 • 3 actieve functies voor gemakkelijker strijken
 • De aanzuig- en afzuigfunctie houdt de was strak op zijn plek en voert overtollige stoom af
 • Perfect strijkresultaat zonder valse vouwen en zonder doordrukplekken, ook bij delicate fijne spulletjes, dankzij de opblaasfunctie
 • Ultralicht strijkvlak (118 x 38 cm) van speciaal kunststof, voor gemakkelijk opzetten en opbergen
 • In hoogte verstelbaar voor rugvriendelijk strijken op jouw optimale werkhoogte (75 - 100 cm)
 • Extragroot, ergonomisch lager geplaatst plateau (31 x 28 cm) voor veilig neerzetten van alle gangbare stoomgeneratoren.
 • Met VDE-stopcontact, netsnoer en snoergeleider, voor prettig strijken zonder dat het strijkijzersnoer in de weg zit
 • De actieve functies zijn gemakkelijk in en uit te schakelen met de knop op de strijkplank
 • Staat stabiel en veilig op vier regelbare kunststof antislipvoetjes
 • Extra veilig: met kinderveilige vergrendeling en transportvergrendeling
 • Geschikt voor strijkijzers en alle gangbare stoomgeneratoren

Documenten

Beoordelingen