Keuken- en barbecuetang 23 cm

Artikelnummer: 03041

De voordelen op een rij

Lengte
23 cm
Ophangoog
ja
Materiaal
Roestvrij staal

Meer informatie

Stevig, hittebestendig en praktisch: wie de keuken- en barbecuetang met een lengte van 23 cm van Leifheit bestelt, kan deze zowel voor koken als voor grillen gebruiken. Het robuuste handvat van de Leifheit grilltang is gemaakt van roestvrijstaal. Het uiteinde van de serveertang is gemaakt van speciaal elastisch en tot 160 °C hittebestendig nylon, dit maakt de keukenaccessoire bijzonder flexibel en geschikt voor kwetsbare pannen. Gecoate pannen kunnen dus probleemloos in combinatie worden gebruikt met de keuken- en barbecuetang 23 cm van Leifheit. Het innovatieve sluitmechanisme van de keuken- en barbecuetang 23 cm van Leifheit is bijzonder praktisch. Dit maakt het mogelijk om de tang met één klik te openen of te sluiten.
  • Het openen en sluiten van de keuken- en barbecuetang 23 cm gaat met slechts één klik dankzij het innovatieve sluitmechanisme
  • Het elastische nylon tangeinde is hittebestendig tot 160 °C en beschermt gecoate pannen
  • De keuken- en barbecuetang 23 cm heeft een stevige handgreep van robuust roestvrijstaal
  • Oogje in handvat van het keukengerei zorgt voor ruimtebesparend ophangen
  • Grill- en serveertang met een lengte van 23 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen

Misschien ook interessant voor jou