Droogmolen Lino Pop-Up 140

Artikelnummer:82500

De voordelen op een rij

Drooglengte
14 m
Afmetingen
H 111 x B 116 x D 83 cm
Hoogte buitenste lijn
95 cm

De voordelen

tile

Bediening met één hand

De droogmolen is heel gemakkelijk en comfortabel met één hand te openen en te sluiten, met de handgreep in het midden.

tile

Weinig ruimte nodig

Uitgeklapt heeft deze compacte droogmolen nog geen vierkante meter nodig. De perfecte droogmolen voor een smal balkon of voor in de badkamer.

tile

Strakke waslijnen

De waslijnen van de met één hand te bedienen LinoPop-Up 140 kun je gemakkelijk strakspannen, door op de handgreep te drukken.

tile

Lange broeken en handdoeken

Met een hoogte van 95 cm is de buitenste lijn nog hoog genoeg voor lange badhanddoeken en broeken.

Meer informatie

Met één hand open te klappen, zeer compact op te bergen. De Lino Pop-Up 140 is de perfecte wasdroog-oplossing voor thuis en onderweg. Simpel: de grote knop die in het midden bovenop zit, naar beneden duwen – en de vier armen met de lijnen klappen zachtjes uit tot ze vastklikken. De droogmolen staat alweer klaar! Ideaal voor thuis op het smalle balkon, op het kleine terras of in de badkamer, maar ook perfect voor onderweg, op de camping en in de camper. Want de Lino Pop-Up 140 heeft een gewicht van slechts 3,6 kg. Deze superlichte droogmolen is dan ook gemakkelijk te dragen en te transporteren. Deze met één hand klaar te zetten droogmolen biedt uitgeklapt 14 meter waslijn, genoeg voor meer dan een hele wasmachinelading. En dat op een standvlak van nog niet eens een vierkante meter! De waslijnen in het midden zijn het hoogst en die aan de buitenkant wat lager. Zo zijn alle lijnen gemakkelijk bereikbaar. De buitenste lijnen zijn nog altijd 95 cm hoog, hoog genoeg om er ook lang wasgoed zoals badhanddoeken en broeken aan op te hangen. De stabiele waslijnarmen en het brede standvlak zorgen ervoor dat de droogmolen stevig en stabiel staat, ook vol met was. Je spant de lijnen gemakkelijk strak door even op de bedieningsknop te drukken. Klaar met was drogen? Dan klap je de droogmolen even gemakkelijk ook weer in: simpel met één hand de vergrendeling losmaken, tegelijk de droogmolen omhoog trekken – en de armen klappen in. Ingeklapt is deze staande droogmolen Lino Pop-Up 140 bijzonder smal, slechts 12 cm breed, en kan gemakkelijk mee in camper of caravan, of plaatsbesparend opgeborgen worden in bijvoorbeeld badkamer of berging. De beschermhoes is gemakkelijk voor het transport en houdt de lijnen schoon.
  • Comfortabele bediening met één hand, voor snel en gemakkelijk openen en sluiten
  • Handzaam, compact en licht: ideaal voor thuis, maar ook voor camping, camper en caravan.
  • Plaatsbesparend op te bergen, want deze lichte droogmolen is ingeklapt 12 cm smal
  • Slechts 3,6 kg, dus gemakkelijk te transporteren en op te zetten
  • Uitgeklapt nemen de 14 meter lange lijnen minimaal ruimte in, en bieden toch plaats voor meer dan een wasmachinelading
  • Met stabiele waslijnarmen en breed standvlak, zodat de droogmolen stevig staat.
  • De buitenste lijn, de laagste, is 95 cm hoog en ook prima voor lange was
  • Probleemloos ophangen, dankzij verschillende lijnhoogtes

Documenten