NIEUW

Droogrek Pegasus 150 Solid Slim Black

Artikelnummer: 81690

Stijlvol in elegant zwart en antraciet: droogrek Pegasus 150 Solid Slim Black kopen, overal plaatsbaar

Het stabiele Leifheit wasrek Pegasus 150 Solid Slim Black in zwart-antraciet design geeft een elegante aanblik in hoge kwaliteit. Door de compacte afmetingen is weinig ruimte nodig voor het drogen van de was en het past met een diepte van 55 cm door elke deur.

De voordelen op een rij

Drooglengte
15 m
Wasmachineladingen
1-2
Afmetingen
87 x 157 x 55 cm
Gewicht
3,4 kg

De voordelen

tile

Was ophangen zonder wasknijpers

Dit Leifheit droogrek is voorzien van praktische accessoires: twee meegeleverde houders voor klein wasgoed, voor heel handig en snel zonder wasknijpers ophangen van kleine spulletjes zoals sokken, zakdoeken en slipjes.

tile

Ruimtebesparend op te bergen

Ingeklapt is dit droogrek bijzonder smal. Je stalt het dan ook probleemloos achter de kast of in een verborgen hoekje.

tile

Modern zwart design

Met zijn elegante zwarte design is dit kleine handige droogrek van Leifheit ook fraai om te zien. Past optisch goed in iedere omgeving.

tile

Geschikt voor lang wasgoed

Dit droogrek van Leifheit heeft uitklapbare vleugels van 105 cm hoog. Dus ook voldoende plek voor lang wasgoed zoals broeken en handdoeken.

Meer informatie

Het zwarte droogrek Pegasus 150 Solid Slim Black van Leifheit laat zich kort samenvatten als "klein, maar fijn". Voor wie het wasrek koopt zijn de pluspunten niet alleen de diepte van slechts 55 cm, maar ook het stijlvolle "Black Diamond"-design in elegant zwart in combinatie met de antracietkleurige droogstangen. De stabiele hulp met de parallel geplaatste poten voor het drogen van de was is met zijn stijlvolle kleuren een fraaie blikvanger op het balkon of buiten op het gazon. Als functioneel mobiel wasrek past hij door elke kamer- of terrasdeur en geeft met de uitklapbare vleugels een drooglengte van 15 m. Het biedt zelfs plaats aan grote stukken wasgoed en één tot twee wasmachineladingen. Met Leifheits droogrek Pegasus 150 Solid Slim in zwart en antraciet kan de was zonder stroomverbruik duurzaam en energiezuinig worden gedroogd. De twee eveneens in elegant zwart uitgevoerde kleine onderdelenhouders bieden de handige mogelijkheid om ondergoed of sokken eenvoudig in de houder te schuiven en maken wasknijpers overbodig. Het functionele droogrek Pegasus 150 Solid Slim Black heeft de volgende afmetingen: 87 x 157 x 55 cm. Het kan met weinig moeite worden ingeklapt en ruimtebesparend worden opgeborgen.
  • Wasrek Pegasus 150 Solid Slim Black in elegante combinatie „Black Diamond“ zwart-antraciet
  • Met een breedte van 55 cm past het uitgeklapt door elke binnen- of balkondeur
  • Fraaie poten in antraciet zorgen voor stabiliteit en houvast op elke ondergrond
  • Op 105 cm hoge uitklapbare vleugels kunnen lange stukken wasgoed worden opgehangen
  • Het Leifheit droogrek zwart is snel in te klappen en ruimtebesparend op te bergen
  • 2 kleine onderdelenhouders maken het mogelijk om eenvoudig tot 54 stukken wasgoed zoals sokken op te hangen, zonder wasknijpers
  • De Pegasus 150 Solid Slim Black heeft ruimte voor 1-2 wasmachineladingen op 15 m drooglengte
  • Opgesteld heeft het wasrek de afmetingen 87 x 157 x 55 cm

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

 

Video

Beoordelingen