Droogrek Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile

Artikelnummer: 81517

De voordelen op een rij

Drooglengte
20 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
87 x 167 x 66 cm

De voordelen

tile

 

Handig was ophangen

Dit Leifheit wasrek heeft praktische accessoires om de was handig op te hangen: twee houders voor klein wasgoed, waar je kleine spulletjes zoals sokken en slipjes snel en makkelijk aan kunt ophangen zonder wasknijpers.

 

tile

 

Wasknijperzak bij de hand

 

Met de wasknijperzak heb je de wasknijpers altijd bij de hand. Snel en gemakkelijk aan een droogstang van het droogrek te bevestigen met de klittenbandsluiting.

 

tile

 

Drogen met windbescherming

Vijf windvaste kledinghangerhouders worden meegeleverd. Je klikt ze vast op de droogstangen. Zo waaien je te drogen spullen ook bij een flinke bries niet weg.

 

tile

 

Plaatsbesparend opbergen

Ingeklapt is dit staande droogrek bijzonder smal, en past dan gemakkelijk ergens in een hoekje of in een kast.

 

Meer informatie

Wie het staand droogrek Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile van Leifheit koopt, krijgt de complete uitrusting voor het drogen van de was. Twee kleine onderdelenhouders voor sokken, ondergoed etc., een wasknijpertas en een zachte droogdoek voor het drogen van gevoelig wasgoed zijn al bij de levering inbegrepen en zorgen voor een comfortabel droogproces. De 107 cm hoge uitklapbare vleugels aan de zijkant, zijn ideaal voor drogen van lange stukken wasgoed zoals badhanddoeken of broeken. De buitenste droogstaaf is golfvormig zodat overhemden, blouses etc. aan kledinghangers stevig kunnen worden opgehangen. Het Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile staand droogrek wordt geleverd met vijf windvrije kledinghangers. Deze kledinghangers klikken moeiteloos in de droogstaven vast en zorgen ervoor dat het wasgoed veilig kan worden opgehangen, zelfs in weer en wind. Het Leifheit wasrek is ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. De parallelle poten zorgen voor een veilige stand. Bovendien voorkomt de speciale poedercoating dat de droogstaven gaan roesten. Het staand droogrek Pegasus 200 Solid deluxe biedt met zijn drooglengte van 20 m ruimte voor maximaal twee wasmachineladingen. Het stevige droogrek is eenvoudig in- en uitklapbaar. Daarnaast kan het staand droogrek ingeklapt ruimte besparend overal in huis worden opgeruimd.
  • Het Leifheit staand droogrek heeft een stabiele stand buiten en binnen dankzij de parallelle poten
  • Uitklapbare vleugels met een hoogte van 107 cm voor het comfortabel drogen van lange stukken wasgoed
  • De buitenste balk van de vleugels is golfvormig zodat kledinghangers stevig kunnen worden opgehangen, zonder dat deze eraf vallen
  • Met vijf windvrije kleerhangers die vastklikken om kledingstukken zoals hemden of blouses veilig op te hangen
  • Inclusief twee kleine deelhouders voor het bevestigen van sokken of ondergoed zonder wasknijpers
  • Staand droogrek Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile is voorzien van twee flexibele wielen met 360°-zwenkverbinding en is zo eenvoudig verplaatsbaar
  • Het staand droogrek wordt geleverd met wasknijpertas die aan het wasrek kan worden bevestigd
  • Zachte droogdoek is geschikt voor het drogen van gevoelige onderdelen

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen