NIEUW

Droogtoren Classic Tower 270 Black

Artikelnummer: 81470

Ruimtebesparend was drogen met de Leifheit droogtoren Classic Tower 270 Black

Compact met een groot oppervlak – precies waar een wastoren aan moet voldoen. In een stijlvol zwart design wordt het drogen van de was nu ook oogstrelend.

De voordelen op een rij

Voetafdruk
68x68 cm
Hoogte
1, 26 m
Drooglengte
27 m
Kleur
zwart

Meer informatie

De Leifheit droogtoren Classic Tower 270 heeft veel plaats voor het drogen van de was. Bovendien is hij met het moderne zwarte design ook een echte blikvanger! De hoge droogtoren neemt slechts 68 x 68 cm vloerruimte in en is daarom een ruimtewonder dat overal neergezet kan worden, zoals in een kleine badkamer. De drie verdiepingen met 27 meter drooglengte bieden genoeg ruimte voor 3 wasmachineladingen. De droogtoren wordt nog handiger door zijn frame en de rekken van de droogniveaus, die helemaal inklapbaar zijn. Zo is het wasrek halfzijdig te gebruiken en is er ook plaats voor lange stukken wasgoed. De 4 stabiele wielen zijn 360° draaibaar. Zo is het droogrek in alle richtingen verplaatsbaar. Het Leifheit droogrek is zeer geschikt voor huishoudens met weinig ruimte voor het ophangen van de was. Als de Classic Tower 270 niet wordt gebruikt, kan hij eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen. Heel compact en met een hoogte van 1,26 meter past de wastoren in zwarte uitvoering moeiteloos tussen kast en wand.
  • De compacte droogtoren in stijlvol zwart design
  • Groot droogoppervlak op kleine ruimte
  • Drie verdiepingen met in totaal 27 m drooglengte, daarnaast ruimtebesparend met een afmeting van 126 x 68 x 68 cm (hxbxd)
  • Met neerklapbare rekken ook perfect voor lang wasgoed
  • Halfzijdig gebruik mogelijk door neerklapbare rekken
  • Eenvoudig verplaatsbaar met 4 beweeglijke wielen

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen