NIEUW

Droogtoren Comfort Tower 420 Black

Artikelnummer: 81691

Stijlvol was drogen met de Leifheit droogtoren Comfort Tower 420 Black

Een unieke droogtoren! Praktisch, compact, stijlvol. Met de Comfort Tower 420 wordt het drogen van de was een highlight.

De voordelen op een rij

Voetafdruk
76,5x70 cm
Hoogte
1,45 m
Drooglengte
42 m
Kleur
zwart

Meer informatie

Met de Leifheit droogtoren Comfort Tower 420 Black in een fraai zwart design wordt het drogen van de was eenvoudiger dan ooit! Met het standvlak van 76,5 x 70 cm en een drooglengte van 42 meter heeft de wastoren niet alleen genoeg plaats om te drogen, maar past hij bovendien ook in kleinere ruimtes, zoals de badkamer. Met drie verdiepingen boven elkaar en 2 aan de zijkanten bevestigde kleerhangerhouders heeft de hoge droogtoren voldoende droogoppervlak voor wel 4 wasmachineladingen. Het droogrek is door de neerklapbare rekken zelfs halfzijdig te gebruiken. Zo kunnen ook lange en grote stukken wasgoed moeiteloos worden opgehangen. Door de 6 beweeglijke wielen die 360° draaibaar zijn, kan het Leifheit droogrek in alle richtingen worden verplaatst. De afmetingen en de functionaliteit van de wastoren maken hem een ruimtewonder en ideaal voor huishoudens met weinig plaats voor het drogen van de was. Na gebruik kan de Leifheit Comfort Tower 420 Black droogtoren eenvoudig ingeklapt worden en tussen kast en wand worden opgeborgen. Het inklapbare wasrek in zwarte uitvoering heeft een hoogte van 1,45 meter.
  • Overtuigende kwaliteit en functionaliteit in combinatie met een tijdloos zwart design.
  • Ruimtebesparend met afmetingen van 145 x 76,5 x 70 cm (hxbxd)
  • Drooglengte van 42 meter verdeeld over 3 verdiepingen
  • Halfzijdig gebruik mogelijk door neerklapbare droogrekken
  • Verplaatsbaar met 6 beweeglijke wielen
  • Twee aan de zijkanten bevestigde kleerhangerhouders om blouses en overhemden op te hangen

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Video

Beoordelingen