Staand droogrek Classic Siena 180 Easy Aluminium

Artikelnummer:81151

De voordelen op een rij

Drooglengte
18 m
Wasmachineladingen
2
Afmetingen
94 x 178 x 55 cm

De voordelen

tile

Veelzijdig staand droogrek

Dit staande droogrek van hoogwaardig aluminium is geschikt voor binnen én buiten drogen van de was. Aan de 109 cm hoge vleugels is ook plaats voor lang wasgoed.

tile

Bijzonder lichtgewicht

Droogrek Siena 180 Easy Aluminium van Leifheit is vederlicht. Het weegt slechts 2 kg en is daardoor heel gemakkelijk te dragen en neer te zetten waar je het nodig hebt.

Meer informatie

Lichtgewicht, weerbestendig en compact inklapbaar - dat is hoe het staand droogrek Classic Siena 180 Easy Aluminium zich onderscheidt. Wie het Leifheit wasrek koopt, kan deze moeiteloos verplaatsen binnen en buiten het huis. Het staand droogrek is gemaakt van aluminium en weegt slechts 2 kg. Daarnaast heeft het Leifheit droogrek een overtuigende drooglengte van wel 18 m, die plaats biedt aan ongeveer twee wasmachine ladingen. Vooral lange stukken wasgoed zoals gordijnen, grote stukken kleding of beddengoed kunnen op de 109 cm hoge vleugels worden geplaatst. Het staand droogrek Classic Siena 180 Easy Aluminium meet 94 bij 178 bij 55 cm. Het Leifheit wasrek is uiteraard weerbestendig en geschikt voor het drogen van de was op het balkon, in huis of in de tuin.
  • Weerbestendig en inklapbaar staand droogrek van hoogwaardig aluminium, geschikt voor binnen en buiten
  • Moeiteloos verplaatsen van de wasdroger dankzij het lage gewicht van 2 kg
  • Biedt ruimte aan ongeveer twee wasmachineladingen met een drooglengte van 18 m
  • 109 cm hoge vleugels voor lange stukken wasgoed
  • Afmetingen uitgeklapt: 94 op 178 op 55 cm

Beoordelingen