Emmer Combi XL

Artikelnummer: 52013

De voordelen op een rij

Inhoud
20 L
Te combineren met
Pers Combi Mop<br />Pers Combi M/XL

Meer informatie

Schoonmaken wordt kinderspel met deze kunststof emmer Combi XL van Leifheit. De schoonmaakemmer is geschikt voor alle reinigingsdoeleinden en kan universeel worden gebruikt. Wie de Combi XL emmer van Leifheit koopt, profiteert vooral van zijn grootte. De emmer heeft een inhoud van maar liefst 20 liter. Omdat hij met 48 cm bijzonder breed is, is hij ook ideaal voor het uitwassen van brede dweilen. De emmer Combi XL kan worden gecombineerd met het Combi-Press dweilpers en het Combi Mop opzetstuk. Dit zorgt ervoor dat dweilen en moppen gemakkelijk kunnen worden uitgeperst tijdens het reinigen van de vloeren in huis. Het hengsel van de emmer Combi XL van Leifheit is van metaal en daardoor bijzonder stevig. De Leifheit emmer is voorzien van een kunststof handgreep, die zorgt voor een comfortabel en veilig transport. Het vuile water kan na het schoonmaken schoon worden geleegd via de uitloop van de Combi XL emmer.
  • Universele schoonmaakemmer Combi XL
  • Dankzij de breedte van 48 cm is de emmer perfect geschikt voor het reinigen met brede vloerwissers
  • De Leifheit emmer kan worden gecombineerd met de Combi Press en Combi Mop hulpstukken voor het eenvoudig uitpersen van bv. dweilen
  • Stevige, handige metalen handgreep voor veilig transport
  • Kunststof emmer met een vulcapaciteit van 20 liter

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen