Foliesnijder Perfect Cut

Artikelnummer:23051

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Snij de keukenfolie netjes af: bestel de foliesnijder Perfect Cut online!

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Wie lelijke afscheurranden en vastzittende folie-einden in de toekomst wilt vermijden, kan de Perfect Cut foliesnijder van Leifheit kopen. De Leifheit foliesnijder scoort met zijn speciaal geslepen snijbalk, die een bijzonder zuiver snijden van huishoudfolies mogelijk maakt. Door zijn handige vorm is de mobiele foliesnijder Perfect Cut gemakkelijk te gebruiken en zorgt hij voor perfect recht gesneden folie. Slechts een kwestie van de folie afrollen tot de gewenste snijlengte, deze strak trekken en dan gewoon het deksel dichtdrukken. De foliesnijder Perfect Cut is geschikt voor alle aluminiumfolie en keukenfolie met een rolbreedte tot 33,5 cm.
  • De folies kunnen gemakkelijk op de gewenste punten worden afgesneden: met de mobiele en handige Perfect Cut foliesnijder van Leifheit
  • Zuiver snijden dankzij speciaal geslepen snijbalk
  • De foliesnijder Perfect Cut is geschikt alle folies met een rolbreedte tot 33,5 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Sets & Accessoires

Beoordelingen