NIEUW

Thermoskan Harmonic 1,0 l wit

Artikelnummer: 28541

Klassieke uitstraling gecombineerd met hypermodern design: isoleerkan Harmonic

Isoleerkan Harmonic in de klassieke kleur zwart ziet er niet alleen heel goed uit, maar isoleert ook als de beste. 24 uur warm en 36 uur koel houden? Geen probleem! Deze koffiekan heeft een royale inhoud van 1 liter voor lekker warme en koude dranken.

De voordelen op een rij

Kleur
zwart
Inhoud
1,0 l
Isoleerprestatie
24h warm en 36h koud

De voordelen

tile

 

Tijdloos design

Deze koffiekan met zijn fraaie tijdloze design ziet er altijd goed uit en past mooi in ieder huishouden. In vier elegante kleuren.

 

tile

 

Hoge isoleerprestaties

Stijlvolle isoleerkan Harmonic houdt dranken 24 uur warm en 36 uur koud. Koffie, thee en koude dranken blijven dus lang op de juiste drinktemperatuur.

 

tile

 

Eenvoudige bediening

Door het slimme ontwerp is deze isoleerkan bijzonder handig in het gebruik. De ergonomische handgreep en de speciale ronde schenktuit zorgen voor gemakkelijk inschenken. Aan de drukknop van het deksel kun je heel simpel zien of de kan open of dicht is.

 

tile

 

Te gebruiken zonder zorgen

De kan bevat geen schadelijk BPA en kan dus zonder zorgen gebruikt worden.

 

Meer informatie

Voor wie dranken tot 24 uur warm en 36 uur koud wil houden, is de thermoskan Harmonic met een inhoud van 1 l in wit van Leifheit de juiste keuze omdat hij een optimale isolatie levert. De kan beschikt daarvoor over een dubbelwandige glazen binnenfles. Met het klassieke design past het model perfect in elk huishouden. Om koffie, thee en dergelijke zonder knoeien in te schenken, heeft de koffiekan een gewelfde tuit. Hierdoor wordt hinderlijk nadruppelen voorkomen. De schroefdop is lekvrij en 100 procent dicht. Uiteraard is de isoleerkan BPA-vrij en kan daarom zonder zorgen worden gebruikt. Omdat de thermoskan Harmonic 1 l in wit is uitgerust met een ergonomisch handvat, is hij heel goed hanteerbaar. Bovendien vergemakkelijkt dit het inschenken. De moderne dop is eenvoudig te bedienen. Aan de hoogte van de drukknop is te zien of de thermoskan open of dicht is.
  • Kan met dubbelwandige glazen binnenfles houdt dranken 24 uur warm en 36 uur koud
  • Met 100 procent dichte, lekvrije schroefdop
  • Vrij van schadelijk BPA
  • Met moderne drukknop-sluiting die aangeeft of de kan open of dicht is
  • Druppelvrij inschenken dankzij de gewelfde tuit
  • Ergonomisch handvat vergemakkelijkt inschenken
  • Isoleerkan in klassiek design past in elk huishouden
  • Let op: géén ijsblokjes of koolzuurhoudende dranken erin doen.

Documenten

Awards en Certificaten

PIM237746_320Wx320H

Beoordelingen