Douchetrekker Cabino

Artikelnummer: 41650

Supersnel een schone douchecabine met de Cabino

Handige douchetrekker voor snel en simpel droogtrekken van de douchecabine na het douchen. Dé methode om kalkvlekken te voorkomen.

De voordelen op een rij

Geschikt voor
douchecabine<br />licht gekleurde tegels

Meer informatie

Perfect voor iedereen die op zoek is naar een professionele douchetrekker. Voor een glanzend resultaat zonder lelijke strepen: de Cabino douchetrekker van Leifheit. Dankzij de lichtgekleurde rubberen lip is de Leifheit wisser geschikt voor lichtgekleurde ruiten, tegels, spiegels en andere oppervlakken. Wie dit badkameraccessoire koopt, kan de raamwisser ook gebruiken voor douchewanden van glas of acryl. Omdat de douchewisser bijzonder licht is, ligt hij goed in de hand en reinigt hij de wanden met gemak. Zo behoren lelijke kalkaanslag in de douchecabine tot de verleden tijd. Voor het praktisch ophangen in de douche is de kunststof douchewisser voorzien van een ophanghaak. Snel bij de hand na het douchen en, dankzij de wisserbreedte van 24 cm, in een handomdraai een schoongemaakte badkamer.
  • Ideale Leifheit douchetrekker voor het streeploos schoonmaken van douchewanden van glas of acryl dankzij de lichtgekleurde rubberen lip
  • Lichtgekleurde rubberen lip laat geen lelijke strepen achter op lichtgekleurde tegels
  • Extra licht model voor comfortabel gebruik
  • Inclusief ophangkoord voor praktisch ophangen in de douche
  • Wisbreedte van 24 cm voor sneller schoonmaken

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen