Droogmolen Linomatic 400 Easy

Artikelnummer: 85285

Was drogen in de frisse lucht: droogmolen Linomatic 400 Easy kopen

De voordelen op een rij

Wasmachineladingen
4
Bruikbare lengte buitenste lijn
1,86 m
Diagonaal
3,03 m
Gewicht
4,8 kg

De voordelen

tile

Altijd schone droge waslijnen

Als de droogmolen ingeklapt wordt, worden de waslijnen automatisch volledig de draagarmen in getrokken. Zo blijven ze schoon en droog, en bij de volgende keer gebruik worden ze automatisch weer opgespannen.

tile

Moeiteloos openen

Leifheit droogmolen Linomatic 400 Easy met easy-lift-systeem is gemakkelijk te openen, haast zonder krachtsinspanning: gewoon aan het opzetkoord trekken.

tile

Strakgespannen waslijnen

De waslijnen spannen zich automatisch bij het openen van de droogmolen. Indien nodig kun je de waslijnen heel gemakkelijk naspannen door het glijgewricht omhoog te schuiven.

tile

Extra droogplek

De 4 meegeleverde kledinghangerhouders bieden extra plaats voor het drogen van kleding.

Meer informatie

Ideaal voor iedereen die een tuin heeft en de was wil drogen in de buitenlucht – de droogmolen Linomatic 400 Easy van Leifheit. De aankoop van dit model is vooral gunstig voor gezinnen en mensen die veel wassen. Want er kunnen tot vier wasmachineladingen tegelijk aan de droogmolen met 40 m lijnlengte worden gehangen. Zelfs voor zeer grote stukken wasgoed zoals dekens, gordijnen of lakens is probleemloos plaats aan de droogmolen, want de maximale lijnlengte is 1,86 m. Bovendien is het model zeer eenvoudig in gebruik: Met het Easy-Lift-systeem is het openen heel makkelijk. Om de droogmolen Linomatic 400 Easy weer te sluiten, hoeft alleen de ontgrendeling aan de standbuis te worden bediend. De lijnen worden dankzij automatisch intrekbare lijnen in de draagarmen getrokken. Daar zijn ze beschermd tegen vocht en vuil en blijft de was schoon. Om de droogmolen direct op te kunnen zetten, is een bodemhuls om in beton te zetten al inbegrepen.
  • Automatisch intrekbare lijnen houden de lijnen schoon
  • Openen is heel eenvoudig dankzij het Easy-Lift-systeem
  • Ontgrendeling aan de standbuis voor makkelijk sluiten
  • Plaats voor vier wasmachineladingen aan de 40 m lijnlengte
  • Maximale lijnlengte is 1,86 m en is voldoende voor grote stukken wasgoed
  • Inclusief bodemhuls om in beton te zetten

Documenten

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen