Raam- en badkamerzuiger Nemo

Artikelnummer: 51030

Badkamer- en raamzuiger Nemo Streeploze ramen, helemaal tot aan de randen

Streeploze ramen, spiegels, douchecabines en douchewanden zonder gedruppel van vuil water: met de bijzonder handige en wendbare badkamer- en raamzuiger Nemo. Bijzonder lichtgewicht en ergonomisch design. Dat zorgt voor hoog bediencomfort. En je kunt ermee zuigen tot helemaal onderaan het raam of ander oppervlak.

De voordelen op een rij

Acculooptijd
45 minuten, dat is 130 m²
Geschikt voor
ramen, spiegels, tegels, douchewanden en meer

De voordelen

tile

 

Bijzonder gemakkelijk te hanteren

De tank zit plaatsbesparend in de handgreep. Met de slanke zuiger kun je in één keer een hele baan droogzuigen tot helemaal onderaan de rand van het raam.

 

tile

 

Veelzijdig inzetbare raamzuiger

De Leifheit raamzuiger is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels, glazen wanden en douchewanden.

 

tile

 

Handig bewaren in de douche

De behuizing van de raamzuiger is waterdicht, beschermingsklasse IPX7. Gebruik en opbergen in de douche is dus geen enkel probleem voor deze accuraamzuiger.

 

tile

 

Gemakkelijk leeggieten

 

Je kunt raamzuiger Nemo snel en gemakkelijk leegmaken: in de handgreep zit de tank met het deksel.

 

 

Meer informatie

Smerige strepen na het schoonmaken van ramen, spiegels of tegels? Wie de handige raamzuiger en badkamerzuiger Nemo van Leifheit koopt, voor die behoort dit probleem tot het verleden. Want nu is er een automatische zuigfunctie, die zorgt voor een resultaat zonder strepen. Bovendien voorkomt deze, dat er vuilwater afdruppelen kan. Zo worden gladde vlakken weer heel gemakkelijk schoon. Vanzelfsprekend is de Leifheit raamwisser waterdicht en kan daarom voor het zuigen handbereik in de douchecabine hangen. Verder profiteren degen die de raam- en badkamerzuiger Nemo bestellen van de extra lange looptijd van de accu. Deze is voldoende voor een reiniging tot 115 m². De tank van de nieuwe Leifheit raamzuiger is nu ruimtebesparend in de greep geïntegreerd. Daardoor kan het zuigen in een keer plaatsvinden, zonder dat men tegen de vensterbank stoot. Ook lastig droog vegen is niet meer nodig – eender of de tegels gezuigt, de ramen gepoetst of de douche schoongemaakt wordt. Daarna laat zich de tank snel en gemakkelijk via de opening aan de greep leegmaken. Nu raamzuiger en badkamerzuiger Nemo van Leifheit kopen en heel gemakkelijk gladde oppervlakken in nieuw glans laten stralen.

  • Automatisch zuigfunctie voor een streeploos resultaat bij de reiniging van gladde oppervlakken zonder druppelend vuilwater
  • Tank in greep geïntegreerd, zo is het zuigen in één keer tot de onderste kant van het raam geen probleem
  • Waterdicht accu-raamzuiger voor de opberging handbereik in de douchcabine geschikt
  • Krachtige accu is voldoende voor het schoonmaken tot 115 m²
  • Heel gemakkelijk te gebruiken dankzij het licht en ergonomisch slim-design
  • Tankdeksel aan de greep zorgt voor een snel en eenvoudig leegmaken
  • Vervangbare zuigmond voor een hygiënische reiniging met de raam- en badkamerzuiger Nemo
  • Altijd optimale reinigingsprestatie dank vervangbare rubber lip

Beoordelingen