Aardappelschiller ProLine

Artikelnummer: 03127

Stijlvolle aardappelschiller uit de ProLine-serie kopen

De voordelen op een rij

Ophangoog
ja
Materiaal
roestvrij staal en kunststof

Meer informatie

Aardappels schillen en daarbij zo min mogelijk verspillen? Geen probleem met de aardappelschiller uit de ProLine-serie van Leifheit. Wie hem koopt kan met het zeer scherpe lemmet extra dun schillen. Zo blijft veel van de groente behouden om verder te verwerken. Bovendien onderscheidt de schiller zich ook door zijn uiterlijk. De combinatie van hoogwaardig, zwart kunststof en stabiel roestvrij staal maakt de dunschiller een echte blikvanger in de keuken. Daarnaast heeft de aardappelschiller uit de ProLine-serie van Leifheit een ovaal gevormd handvat. Daardoor ligt hij tijdens het schillen heel goed in de hand.

  • Hoogwaardige combinatie van zwart kunststof en roestvrij staal maken de groenteschiller tot een design-highlight in de keuken
  • Aangename hantering dankzij het ovale handvat
  • Schilt bijzonder dun

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen