Strijkplank Air Board M Compact Plus

Artikelnummer: 72586

De voordelen op een rij

Maten ingeklapt
154 x 42 x 9 cm
Strijkvlak
M 120 x 38 cm
In hoogte verstelbaar
78 - 98 cm
Gewicht
5,1 kg

De voordelen

tile

 

Makkelijk te dragen

Dankzij het strijkvlak van speciaal kunststof is deze Leifheit strijkplank ultralicht en gemakkelijk met één hand te dragen.

 

tile

 

Sneller strijken

Leifheit strijkplank Air Board M Compact Plus met speciaal strijkplankovertrek Perfect Steam van puur, geperforeerd katoen is perfect voor stoomgeneratoren. Het speciale overtrek reflecteert de stoom en warmte van het strijkijzer en zorgt voor een dubbelzijdig strijkeffect.

 

tile

 

Strijkijzer veilig parkeren

De Leifheit strijkplank heeft een vast strijkijzerplateau met stopcontact en snoergeleider. Zo kun je het strijkijzer veilig neerzetten.

 

tile

 

Strijkplank plaatsbesparend opbergen

Deze Leifheit strijkplank heeft een bijzonder compact onderstel en kan dan ook plaatsbesparend opgeborgen worden, bijvoorbeeld in een kast.

 

Meer informatie

Tijd besparen bij het strijken van de was? Geen probleem: wie de Leifheit strijkplank Air Board M Compact Plus van Leifheit bestelt, profiteert van de speciale strijkplankhoes met Thermo-reflect-technologie. De speciale titanium laag reflecteert de warmte en de stoom van het strijkijzer. Dit maakt een tweezijdig strijkeffect mogelijk. De Leifheit strijkplank is vooral geschikt voor gebruik met stoomstrijkijzers. Deze kunnen op de strijkijzerhouder met stopcontact en snoergeleider worden geplaatst. De Leifheit strijkplank is in hoogte verstelbaar, hierdoor is strijken op perfecte strijkhoogte mogelijk. Het ondergestel regelt een bijzondere stabiliteit, de voetdoppen passen zich aan op eventuele oneffenheden in de vloer. Omdat het strijkoppervlak is gemaakt van een speciaal ultra licht kunststofmateriaal van 120 tot 38 cm, is het Leifheit-model makkelijk in- en uitklapbaar. Naast het lage gewicht zorgt het transportslot er ook voor dat de opvouwbare strijkplank zonder problemen kan worden verplaatst.
  • Ultralichte strijktafel van speciaal plastic
  • Perfect geschikt voor gebruik met stoomstrijkijzers
  • Warmte en stoom worden teruggekaatst door de speciale strijkplankovertrek met Thermo-reflect-technologie voor een tweezijdig strijkeffect
  • Ruimtebesparend opbergbare strijktafel dankzij het compacte en inklapbare basisframe
  • Veilige plaatsing van het strijkijzer op strijkijzerhouder met stopcontact en snoergeleider
  • Perfecte werkhoogte dankzij hoogteverstelling tot 98 cm
  • Gemakkelijk op te ruimen met de transportvergrendeling
  • Hoge stabiliteit door compensatie van oneffenheden in de vloer via de voetdoppen
  • Strijkplank Air Board M Compact Plus met een strijkoppervlak van 120 tot 38 cm

Documenten

Garantie

5 jaar garantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Awards en Certificaten

PIM55591_320Wx320H

Beoordelingen