Strijkplank Classic S Basic

Artikelnummer:72576

De optimale strijkplank voor wie weinig strijkt of weinig plaats heeft

Strijkplank Classic S Basic: het startersmodel.

Meer informatie

Voor iedereen die op zoek is naar een klassieke, compacte strijkplank: de Classic S Basic strijkplank van Leifheit is de juiste keuze. Wie deze Leifheit strijktafel koopt, krijgt een ruimtebesparend model met een compact en stevig onderstel. De opvouwbare strijkplank vindt zo in elk huis zijn plek. De strijkplank is voorzien van een metalen strijkijzerhouder, zodat het strijkijzer tijdens het werk veilig kan worden opgeborgen. Natuurlijk is de Leifheit strijkplank ook in hoogte verstelbaar tot 98 cm. Zo kan iedereen zijn eigen optimale werkhoogte instellen. Met zijn strijkoppervlak van 110 tot 30 cm biedt de Classic S Basic strijkplank voldoende ruimte voor het strijken van wasgoed en kan hij worden opgeborgen om achteraf ruimte te besparen - ideaal voor snelle strijkers en kleine huishoudens.
  • De kleine strijkplank is de perfecte oplossing voor kleine huishoudens die voldoende hebben aan een goede klassieke basisstrijkplank
  • Inclusief strijkijzerhouder van stevig metalen materiaal, voor het veilig tussendoor neerzetten van het strijkijzer
  • In hoogte verstelbaar tot 98 cm voor rugvriendelijk werken
  • Ruimtebesparende opslag dankzij het compacte basisframe
  • Strijkplank met een strijkoppervlak van 110 x 30 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Documenten

Beoordelingen