Universele digitale keukenthermometer

Artikelnummer: 03095

De voordelen op een rij

Geschikt voor
vlees, vloeistoffen en babyvoeding
Materiaal
Roestvrij staal
Meetbereik
- 45°C tot +200°C

Meer informatie

Wie wilt weten of het vlees de optimale kerntemperatuur bereikt, de wijn de ideale drinktemperatuur heeft of de babymelk warm is om te drinken, kan de digitale keukenthermometer van Leifheit kopen. Deze handige universele thermometer met een roestvrijstalen sensor zorgt voor optimaal gemak in de keuken. Het maakt niet alleen nauwkeurig koken, bakken en braden van vlees mogelijk, maar ook de perfecte bereiding van taarten, pap, sauzen etc. De kernthermometer meet ook de temperatuur van melk, theewater, wijn en meer. De digitale thermometer is veelzijdig inzetbaar in de keuken - bijvoorbeeld als bak- of braadthermometer. Het display van toont de temperatuur in stappen van 0,1 °C in seconden. Het meetbereik van de vleesthermometer van Leifheit ligt tussen -45 °C en +200 °C.
  • Handige, digitale keukenthermometer met roestvrijstalen sensor maakt nauwkeurig koken en braden mogelijk
  • De keukenthermometer meet nauwkeurig de temperatuur van melk, theewater, wijn, pap en nog veel meer
  • De universele digitale keukenthermometer weergeeft de temperatuur in stappen van 0,1 °C binnen enkele seconden in het meetbereik van -45 °C tot +200 °C

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen