Profi emmer met pers en wielen

Artikelnummer:55076

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Dankzij de Leifheit dweilpers is onhandig bukken en uitwringen verleden tijd. Met slechts één lichte voetdruk op het voetpedaal zorgt dit professionele uitwringsysteem voor de perfecte vochtigheid in de dweil. Dat alles zonder contact tussen de handen en het vuile water. Bovendien is er geen grote inspanning nodig. Het water wordt eenvoudigweg uit de Leifheit vloerwisser geperst met behulp van de handige persklauwen. De geïntegreerde wielen zijn ook bijzonder praktisch. Hierdoor kan de emmer met pershulpstuk tijdens het reinigen gemakkelijk rollend worden getransporteerd. Daarnaast is de Profi XL dweilpers met wielen van Leifheit voorzien van een stevige draaggreep. Hierdoor kan het uitwringsysteem zonder problemen worden gedragen. De wringer met een capaciteit van 8 liter is compatibel met de Leifheit dweil Profi XL.
  • Schoonmaken van tegel- of stenenvloeren zonder vervelend buigen of contact van de handen met het vuile water
  • Wringt de dweil uit door comfortabele voetbediening zonder enige moeite
  • Water wordt uit het wisserovertrek gewrongen door de persklauwen naar beneden te drukken – uitwringen kan zonder bukken en buigen
  • Dweilpers met geïntegreerde wielen voor comfortabel transport
  • Met stevige draaggreep voor eenvoudig transport
  • Inhoud van 8 liter

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen