Clean Twist Disc Mop Ergo dweil set met wieltjes

Artikelnummer: 52102

Al het benodigde om te dweilen: dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile kopen

De voordelen

tile

Comfortabel vloerwissen, zonder vies water aan je handen

Het gepatenteerde draaisysteem in de steel zorgt voor comfortabel uitwringen van de mop. En je kunt er gewoon rechtop bij blijven staan.

tile

Centrifugeren gemakkelijk regelbaar

Met het hendeltje op de steel van de vloerwisser kun je het centrifugeren simpel stoppen, als de vloerdoek de gewenste vochtigheid heeft.

tile

Vochtigheid vloerdoek regelen

Met de hendel op de steel van de vloerwisser van set CLEAN TWIST M Ergo kun je het centrifugeren heel eenvoudig stoppen, als de vloerdoek de gewenste vochtigheidsgraad voor je vloer bereikt heeft.

tile

Makkelijk rijden met de emmer

Met de trolley en de steelhouder kun je de emmer en de vloerwisser van de set moeiteloos verrijden.

Meer informatie

Perfect voor iedereen die op zoek is naar een compleet dweilsysteem, waarmee ze direct met het schoonmaken van de vloer kunnen beginnen: Bij Leifheit is de dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile te koop, die alles bevat om schoon te kunnen maken. Van de telescoopsteel tot de mopkop Micro Duo tot en met de emmer met centrifugeerzeef en rolwagen. Heel praktisch is dat voor het uitspoelen van de vloerwisser bukken of contact van de handen met het water niet meer nodig is. Want de steel uit de dweilset van Leifheit is uitgerust met het pomp-mechanisme om de mop staand zonder veel inspanning met behulp van de emmer met centrifugeersysteem uit te spoelen. De kogellagerpositie is geoptimaliseerd om rustig te kunnen centrifugeren. Om de vochtigheid in de mop individueel te kunnen doseren, is de vloerwisser bovendien voorzien van de praktische centrifugeer-stop-functie. Omdat de telescoopsteel in de hoogte verstelbaar is, kan iedereen op de eigen optimale hoogte werken. Het 360°-cardanscharnier is in een platte hoek buigbaar en reinigt probleemloos in golvende lijnen. De mopkop Micro Duo verwijdert vuil van alle soorten vloeren. Ook de emmer van de dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile overtuigt met zijn functionaliteit. Hij beschikt over een hengsel en een steelhouder die het transport vergemakkelijkt. Bovendien beschikt de emmer over een handgreep en een brede opening met schenktuit om hem schoon leeg te kunnen gieten. In het mopsysteem inbegrepen is bovendien een rolwagen met 360°-wielen, die garant staan voor een comfortabel transport tijdens het dweilen.
 • Met gepatenteerd pomp-steel-mechaniek om staand uit te wringen
 • Emmer met centrifugeersysteem voor comfortabel reinigen zonder handen in het vuile water
 • Dweilmop set CLEAN TWIST Disc Mop Ergo Mobile bestaand uit emmer met centrifugeerzeef, rolwagen, mopkop Micro Duo en telescoopsteel
 • Met praktische centrifugeer-stop-functie om de vochtigheid in de overtrek individueel te doseren
 • Dweilen in golvende lijnen en op moeilijk bereikbare plaatsen is mogelijk dankzij het vlak buigbare 360°-cardanscharnier
 • Rugvriendelijk werken met de in hoogte verstelbare telescoopsteel
 • Dweilmop Micro Duo is geschikt voor grondig reinigen van alle soorten vloeren
 • Met comfortabel hengsel en steelhouder voor eenvoudig transport en ruimtebesparend opbergen
 • Handgreep en brede opening met schenktuit om de emmer snel en schoon leeg te gieten
 • Geoptimaliseerde kogellagerpositie voor stil centrifugeren
 • Rolwagen met 360°-wielen voor comfortabel transport

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Video

Beoordelingen