Profi vloerwisser XL compleet systeem met wieltjes micro duo

Artikelnummer:55096

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Mobiel vloerwissen, zonder bukken

De set bestaat uit pers Profi XL met wielen en de bijpassende vloerwisser Profi XL. Handige producten om efficiënt de vloer te dweilen, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Geen handen meer in vuil water. Met de Leifheit set mopdoekpers met wieltjes, bestaande uit de emmer Profi met persopzet en de vloermop Profi micro duo, is poetsen met droge handen en zonder bukken mogelijk. En zo eenvoudig werkt het: De mopdoek met de voetbediening van de beugel loshalen en in de pers leggen, vervolgens met een voetklik en zonder krachtinspanning de pers bedienen, klaar. De mopdoek is net zo droog als uitgewrongen met de hand. De vloer kan nu gedroogd worden. De in de set meegeleverde vloermop Profi micro duo zorgt voor grondige reinheid op alle vloeren. Zijn 2-vezel-mopdoek reikt met rijen zeer fijne, licht verhoogde borstelharen tot in de kleine voegen en verwijdert zo ook grondig en tot in de poriën hardnekkig vuil. Met zijn werkelijke mopbreedte van 42 cm bespaart deze veel werkstappen en waardevolle tijd. Het geniale, beweeglijke 360°-scharnier maakt effectief reinigen met slingerbeweging mogelijk en omcirkelt tafel- en kastpoten. Voor iedereen, die de mopdoekpers lievert verrolt in plaats van draagt, zijn er twee soepele wielen direct aan de onderzijde van de emmer aangebracht. Wordt verzonden met steekhandvat. Met 3 jaar garantie.
  • Set bestaande uit mopdoekpers Profi met wieltjes en vloermop Profi micro duo met steekhandvat.
  • met persopzet, die zich zonder krachtinspanning met een voetklik laat bedienen
  • maakt reinigen zonder bukken of de handen in vuil water mogelijk
  • incl. geïntegreerde wielen voor bijzonder licht vervoeren
  • Vloermop met vlak gehoekt 360°-draaischarnier en krachtig reinigende 2-vezel-mopdoek voor alle vloeren
  • mopbreedte 42 cm
  • 3 jaar garantie

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen