Droogmolen Linomatic 500 Plus

Artikelnummer: 85276

Droogmolen Linomatic 500 Plus en was aan de frisse lucht drogen

De voordelen op een rij

Drooglengte
50 m
Wasmachineladingen
5
Bruikbare lengte buitenste lijn
2,03 m
Diagonaal
3,28 m

De voordelen

tile

 

Waslijnen beschermd tegen nat en vuil

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo blijven ze mooi schoon en droog.

 

tile

 

Handig openen en sluiten

Met de handgreep op de draagarm kun je de droogmolen comfortabel openen en sluiten, zonder krachtsinspanning. En je kunt gewoon rechtop blijven staan.

 

tile

 

Rugvriendelijk was ophangen

De Leifheit droogmolen is in hoogte verstelbaar met tien standen van 1,06 tot 1,72 meter. Zo kunnen ook de buitenste, hoge lijnen op een aangename en makkelijke werkhoogte worden ingesteld.

 

 

tile

 

Handig was ophangen

De draagarmen van de droogmolen hebben ieder twee ophangogen voor kleerhangers. Daaraan kun je acht kleerhangers met een overhemd of blouse ophangen, voor in vorm drogen zonder kreuken.

 

Meer informatie

Wie zijn broeken, truien, handdoeken enzovoort graag in de tuin wil drogen, kan bij Leifheit de droogmolen Linomatic 500 Plus kopen. Met de drooglengte van 50 meter is dit de perfecte keuze voor iedereen die veel was heeft, gezinnen bijvoorbeeld. Aan de droogmolen van Leifheit kunnen namelijk tot wel vijf wasmachineladingen in één keer worden opgehangen. Zelfs groot wasgoed, zoals beddengoed of tafelkleden, kunnen moeiteloos aan de tot 2,03 meter lange lijnen worden gehangen. De waslijnen kunnen met de naspantechniek altijd weer strak worden gespannen. Ook heel handig zijn de acht haken voor kleerhangers die zich op de eindkappen van de draagarmen bevinden. Deze bieden extra droogcapaciteit voor overhemden of blouses. Op de draagarm bevindt zich een handgreep om de droogmolen van Leifheit makkelijk te openen en sluiten. Dat zorgt voor eenvoudige hantering zonder bukken. De droogmolen Linomatic 500 Plus is bovendien in 10 standen in hoogte verstelbaar: van 1,06 tot 1,72 meter. Zo kan iedereen zijn ideale werkhoogte instellen. Een grondanker voor vastzetten in beton wordt meegeleverd. Zo kan de droogmolen meteen na aankoop worden gebruikt.

  • Automatisch lijnintreksysteem voor schone waslijnen
  • Gemakkelijk openen en sluiten dankzij de handgreep op de draagarm
  • In 10 stappen in hoogte verstelbaar om de was op de optimale hoogte te kunnen ophangen
  • Met naspantechniek voor altijd strak gespannen lijnen
  • Was voorzichtig drogen mogelijk met de acht haken voor kleerhangers
  • Drooglengte van 50 meter, voldoende voor tot wel vijf wasmachineladingen
  • Maximale lijnlengte bedraagt 2,03 meter, perfect voor groot wasgoed
  • Inclusief grondanker voor vastzetten in beton

Documenten

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen