Droogmolen Linomatic 600 Plus

Artikelnummer: 85277

Droogmolen Linomatic 600 Plus kopen en was buiten drogen

De voordelen op een rij

Drooglengte
60 m
Wasmachineladingen
6
Bruikbare lengte buitenste lijn
2,20 m
Diagonaal
3,52 m

De voordelen

tile

 

Waslijnen beschermd tegen nat en vuil

De waslijnen worden bij het inklappen in de draagarmen van de droogmolen opgeborgen, met het bewezen Leifheit waslijnsysteem. Zo blijven ze mooi schoon en droog.

 

tile

 

Handig openen en sluiten

Met de handgreep op de draagarm kun je de droogmolen comfortabel openen en sluiten, zonder krachtsinspanning. En je kunt gewoon rechtop blijven staan.

 

tile

 

Rugvriendelijk was ophangen

De Leifheit droogmolen is in hoogte verstelbaar met tien standen van 1,09 tot 1,75 meter. Zo kunnen ook de buitenste, hoge lijnen op een aangename en makkelijke werkhoogte worden ingesteld.

 

 

tile

 

Handig was ophangen

De draagarmen van de droogmolen hebben ieder twee ophangogen voor kleerhangers. Daaraan kun je acht kleerhangers met een overhemd of blouse ophangen, voor in vorm drogen zonder kreuken.

 

Meer informatie

Wie de droogmolen Linomatic 600 Plus van Leifheit koopt, kan zijn was met de slimme techniek heel gemakkelijk ophangen. De molen is namelijk uitgerust met een hoogteverstelling in 10 standen: van 1,09 tot 1,75 meter. Zo kan iedereen zijn ideale werkhoogte instellen. Je kunt de droogmolen van Leifheit bovendien heel makkelijk openen en sluiten met een handgreep op de draagarm, zonder bukken en zonder krachtinspanning. Naast de eenvoudige bediening is ook het lijnintreksysteem heel handig. Zo blijven de waslijnen in gesloten toestand in de draagarmen mooi schoon. De naspantechniek zorgt ervoor dat de lijnen altijd strak gespannen zijn en niet slap hangen. De droogmolen van Leifheit is vooral geschikt voor iedereen die heel veel was heeft. Aan de 60 meter lange lijnen passen namelijk tot wel zes wasmachineladingen. De maximale lijnlengte bedraagt 2,20 meter, perfect voor groot wasgoed, zoals beddengoed of dekens. Overhemden en blouses kunnen met een kleerhaak aan een van de acht haken worden gehangen. Bij de droogmolen Linomatic 600 Plus wordt ook een grondanker meegeleverd voor vastzetten in beton.

  • Schone lijnen dankzij automatisch lijnintreksysteem
  • Handgreep op draagarm voor makkelijk openen en sluiten
  • In 10 standen in hoogte verstelbaar om de optimale werkhoogte in te kunnen stellen
  • Naspantechniek voor altijd strak gespannen lijnen
  • Acht haken voor kleerhangers om overhemden en blouses voorzichtig te drogen
  • Drooglengte van 60 meter, goed voor tot wel vijf wasmachineladingen
  • Maximale lijnlengte bedraagt 2,20 meter en is daarmee perfect voor groot wasgoed
  • Met grondanker voor vastzetten in beton

Documenten

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen