De voordelen

tile

Verwijdert 99% van de virussen & bacteriën*

*Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en de bacterie Staphylococcus aureus, met vloerdoek Micro Duo en Leifheit Krachtreiniger (25 ml op 5 liter water, watertemperatuur 60˚C).

tile

Geen bukken

De vloerdoek maak je heel eenvoudig los met een klik met je voet, zonder bukken.
tile

Zigzag vloerwissen

Met het 360°-draaigewricht kun je ook gemakkelijk zigzag vloerwissen.
tile

Plat neer te klappen steel

Met de plat neer te klappen steel maak je ook gemakkelijk schoon op moeilijk bereikbare plekken zoals onder kasten en bedden.

Meer informatie

Wie op zoek is naar een goede dweil die in het bijzonder tegel- en stenenvloeren grondig reinigt, heeft het met de Profi XL micro duo dweil met aluminium steel bij het juiste eind. Wie dit product van Leifheit koopt, profiteert namelijk van poriëndiepe reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2-vezel dweil: deze bestaat uit microvezels en licht verhoogde haren en is geschikt voor alle vloeren. Dankzij de rondom bedekkende dweildoek, hoeven hoeken of plinten niet apart gereinigd te worden. Met het 360° draaibare scharnier kan de vloerwisser bijzonder flexibel in golvende lijnen professioneel reinigen. Bovendien heeft de Leifheit vloerwisser een gewricht dat in een schuine, platte hoek kan worden gebruikt. Hierdoor past hij gemakkelijk onder moeilijk bereikbare plaatsen zoals kasten of bedden. Dankzij de wisserbreedte van 42 cm reinigt de professionele Leifheit dweil zelfs grote oppervlakken in een handomdraai. Vooroverbuigen is niet meer nodig dankzij de gemakkelijk te verwijderen wisserovertrek. Deze kan met een voetklik worden verwijderd. Apart verkrijgbaar is de Profi XL dweilpers, die het comfortabel uitwringen zonder vieze handen vergemakkelijkt.
  • Ideale microvezeldweil voor het grondig reinigen van tegel- en stenenvloeren
  • Met hoogwaardig aluminium steel (140 cm)
  • Laat de wisserovertrek los met een voetklik zonder vervelend bukken en buigen
  • Poriëndiepe reiniging van alle soorten vloeren met de 2-vezel-microvezel-wisserovertrek met licht verhoogde borstelharen
  • Reiniging in golvende lijnen mogelijk dankzij 360° scharnier
  • Moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden gereinigd met behulp van het vlakke buigbare scharnier
  • Rondom-wisserovertrek reinigt plinten en hoeken in één stap mee
  • Door middel van een klikverbinding ook compatibel met andere Click-System-producten van Leifheit
  • Dweilpers Profi XL is apart verkrijgbaar om het deksel gemakkelijk uit te drukken zonder handen in het vuile water
  • Vloerwisser met een wisserbreedte van 42 cm

Beoordelingen