Profi vloerwisser XL met telescoopsteel cotton plus

Artikelnummer:55023

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Optimale vloerwisser voor schoonmaken van stenen vloeren en tegels

Vloerwisser Profi XL cotton plus Telescope is voorzien van een bijzonder sterk absorberende katoenen vloerdoek en een telescoopsteel. Perfect te combineren met pers XL voor het uitwringen van de vloerdoek. De vloer dweilen zonder bukken en zonder vies water aan je handen!

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

De perfecte vloerwisser voor het reinigen van tegels en stenen vloeren in huis: de vloerwisser Profi XL cotton plus met aluminium handvat. Wie deze Leifheit vloerwisser met katoenen wisserhoes koopt, kan vloeren in een handomdraai weer laten glanzen. De Leifheit dweil absorbeert effectief vuil en slaat water op. Om ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig te kunnen reinigen is de Leifheit dweil voorzien van een vlak en schuin wendbaar scharnier. De professionele vloerwisser heeft ook een 360° draaibaar scharnier die reiniging in golvende lijnen mogelijk maakt. Dankzij de wisserbreedte van 42 cm en de rondom bedekkende wisserhoes zijn vloeren, plinten en hoeken in een handomdraai weer schoon. De stevige, aluminium dweilstok van de vloerwisser is bijzonder licht en hierdoor comfortabel in gebruik. Andere Leifheit Click System producten kunnen natuurlijk ook via de Click-verbinding worden aangesloten. Wie de vloerwisser Profi XL cotton plus met aluminium steel bestelt, hoeft niet meer voorover te bukken om de dweilhoes los te maken. Deze kan simpelweg met een voetklik worden losgekoppeld. Bovendien is de Profi XL-dweilpers apart verkrijgbaar. Hierdoor kan de dweildoek gemakkelijk worden uitgeknepen - en dit alles zonder te bukken en handen in het vuile water.
  • Voor het grondig reinigen van tegels en stenen vloeren in huis
  • Met hoogwaardig aluminium handvat (140 cm)
  • Comfortabele loskoppeling van wisserhoes door middel van voetklik zonder te bukken
  • Wisserhoes van katoenvezels absorbeert het opgeloste vuil optimaal en slaat water op
  • Reiniging in golvende lijnen mogelijk dankzij het 360° draaibare scharnier
  • Vlak, kantelbaar scharnier zorgt voor eenvoudig schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen
  • Rondom bedekkende wisserhoes reinigt vloer, plinten en hoeken in één stap mee
  • Kan ook worden gecombineerd met andere Leifheit Click System-producten dankzij de Click-aansluiting
  • De Profi XL-dweilpers is apart verkrijgbaar voor het eenvoudig uitpersen van de dweilhoes zonder handen in het vuile water
  • Vloerwisser Profi XL cotton plus met aluminium handvat met een wisserbreedte van 42 cm

Garantie

3 jaar garantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf het moment van aanschaf. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect worden gemeld bij de verkoper. Nadere informatie over garantie vindt u onder: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via


customer.services.belgium@leifheit.com

Beoordelingen